Фенер Olight Baton 3 1200lm – Roadster

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории
Производител OLIGHT
ЦвятОранжев, Син
Мощност на светлината1200 lm
Тегло53,00 g

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

фенер olightЛимитирана серия фенери, снабдени със страничен бутон, предлага последното поколение презареждаеми всекидневни фенерчета. Тази нова версия на популярния Olight S1R II Baton идва с увеличена сила на светене, подобрен клипс, по-добра накатка на корпуса и по-дълъг рънтайм.

Фенерчето е оборудвано с високоефективен CW светодиод, който осигурява максимална сила на светене от 1200 лумена и далекобойност до 166 метра. Захранва се с една модифицирана презареждаема батерия IMR16340 с капацитет 550mAh, която включва защита и е част от комплекта. Страничният бутон е проектиран за удобна работа и защита от случайно включване, а също така служи като индикатор на заряда на батерията с три различни цвята.

Фенерчето разполага с подобрен клипс и магнит в задната част на капачката за допълнителна защита от случайно включване. Има функция за заключване и се доставя със специален USB кабел MCC 1A за зареждане. Стоманената щипка може да се използва за прикрепване към козирката на шапка, позволявайки използването на фенерчето като челник.

 

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина