Тактически фенер Olight Warrior Nano 1200lm – Zombie Green

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории
Производител OLIGHT
ЦвятЧерен
Мощност на светлината1200 lm
Тегло85,00 g

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

фенер olight фенерчеWarrior Nano е най-компактният акумулаторен тактически фенер на Olight. С максимална мощност от 1200 лумена и далекобойност до 135 метра, този фенер е подходящ за разнообразни нужди. Warrior Nano разполага с метален страничен превключвател за ежедневна употреба и заден превключвател за тактически цели. Батерията му е 1100 mAh, осигурявайки до 40 дни работа в режим Moonlight. Има трицветен индикатор за зареждане, който показва състоянието на батерията и напомня кога е време за зареждане. За безопасност, фенерът има заключване и режим Half-Turbo, което го прави удобен и безопасен за носене в джоба. Зарежда се лесно с включеното MCC магнитно зарядно.

Двупосочният джобен клипс от неръждаема стомана позволява носене нагоре или надолу. Снабден е с магнит за прикрепване към метални повърхности. Включената L-стойка осигурява лесен достъп до фенера. Warrior Nano е компактен и мощен, идеален за туризъм, къмпинг и ежедневни нужди от осветление.

Характеристики:

  • 1200 лумена в ръката ви: Осигурява впечатляваща мощност от 1200 лумена и разстояние от 135 метра,  в компактен корпус с дължина 3,19 инча.
  • Гъвкав и интуитивен: В допълнение към универсалния страничен превключвател за ежедневна употреба, задният превключвател позволява незабавна висока мощност с мигновено активиране при спешни ситуации.
  • Отключете безкрайни възможности за осветление: разполага с шест нива на яркост (турбо, полу-турбо, високо, средно, ниско и лунна светлина), както и два тактически режима (програмируем Strobe и Momentary-on).
  • Издържа до 40 дни преди презареждане: Със своята батерия от 1100 mAh, той осигурява зашеметяващо време на работа от 40 дни в режим Moonlight.
  • Проектиран с мисъл за безопасността на потребителя: Включва функция заключване и режим Half-Turbo, за да направи светлината безопасна за носене в джоба.
  • Побира се удобно в джоба ви: Двупосочната щипка за джоб от неръждаема стомана позволява носене в джоб с корпуса надолу или нагоре.

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина