Фенер Olight Seeker 4 Pro 4600lm – Син

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории
Производител OLIGHT
ЦвятСин
Мощност на светлината4600 lm

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

фенер olightSeeker 4 Pro е усъвършенствана версия на фенерчето Seeker 3 Pro. Той разполага с презареждаема батерия с капацитет 5000mAh и максимална яркост до 4600 лумена с CW LED. Фенерчето е оборудвано с четири светодиода Osram P9 и висококачествена TIR леща, осигуряваща равномерно и меко осветление за различни ситуации.

Корпусът на Seeker 4 Pro е снабден с ергономичен силиконов захват с противоплъзгащ ефект. Подобрената версия включва метален страничен бутон, който позволява плавна регулировка на яркостта, и скрит индикатор за заряда на батерията за футуристично усещане.

Фенерчето се предлага със стандартен кобур за удобно съхранение и различни опции за поставяне. Може да се зарежда чрез Type-C или магнитен кабел за зареждане MCC3. Допълнително, потребителите могат да закупят хоризонтален кобур за използване със свободни ръце.

Характеристики:

  • По-висока производителност: Максимална далекобойност: 260 м; максимална мощност: 4600 лумена, 10% по-висока от Seeker 3 Pro.
  • Лесна работа на върха на пръстите ви: Уголеменият метален страничен превключвател предлага подобрено захващане при въртене и много по-плавно безстепенно регулиране на силата на светене.
  • Първата лазерна микроперфорация в индустрията на фенерчетата: 1200 микродупки са създадени върху металния панел, за да показват видими индикатори с футуристичен и елегантен вид.
  • Най-добрият Wingman Ever - универсалният кобур: Като водещ в индустрията и иновативен кобур, този новаторски дизайн предлага опции за автоматично заключване/отключване на фенерче, зареждане, съхранение и носене.
  • Двойни опции за зареждане: Тип-C зареждане (с кобур) или MCC3 магнитно зареждане (MCC3 2A зареждане)

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина