Фенер клипс Olight Oclip 300lm – CU

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории
Производител OLIGHT
ЦвятМед
Мощност на светлината300 lm

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

фенер щипкаOclip е компактна и многофункционална EDC светлина, снабдена с щипка, която позволява лесно закопчаване, окачване или магнитно прикрепяне към метални предмети. Подходяща за различни дейности като туризъм, снимки, колоездене, четене и за осигуряване на безопасност. Тя е оборудвана със здрава скоба със силна пружина, която осигурява стабилен захват върху по-дебели обекти. Oclip има максимална яркост от 300 лумена и се зарежда чрез Type-C. Също така разполага с червена светлина за предупреждение (постоянна и мигаща), за да гарантира безопасността на потребителите при колоездене.

Характеристики:

  • Два източника на светлина: бяла светлина за ежедневна употреба и червена светлина за нощно виждане. Режим на маяк в бяла светлина и режимът на мигане в червено гарантира, че потребителите остават видими в критични моменти.
  • Множество начини за носене: Универсалната щипка позволява на потребителите да закачат или прикрепят магнитно светлината към железни предмети. Има обширни сценарии на приложение, като туризъм, осигуряване на светлина за снимки, колоездене, четене и предупреждения за безопасност.
  • Издръжлива скоба: Издръжливата скоба е преминала 10 000 циклични теста, преодолявайки откритите недостатъци на умората на метала и деформацията при традиционните задни клипове. Осигурява по-стабилен захват и може да захваща предмети с дебелина до 14 mm.
  • Лек и компактен: Тегло: 1,05 oz / 30 g; Дължина: 1,90 инча / 48,5 мм; Ширина: 0,82 инча / 21 мм.

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина