Сгъваем нож Ruike P881-W – флипер Coyote

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории
Производител Ruike
Цвят на чиренTan
Дължина на острието7,60 cm
Дебелина на острието3,60 mm
Финиш на остриетоStonewashed
Материал на остриетоSandvik 14c28n
Материал на ръкохваткатаG10
Обща дължина20,20 cm
Тегло135,00 g
Тип на лагерСачмен лагер
Тип на ножаКарамбит, Сгъваем нож
Тип остриеClip point, Tanto
Тип отварянеFlipper
Тип заключванеLinerlock

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

Трудно е да се определи точно какъв тип нож е Ruike P881-W, нотой със сигурност е сгъваем нож, който най-вече се доближава до карамбит. Разполага с острие от неръждаема стомана 14C28N, дръжка от G10 ламиниран материал, удобна система за сгъване и характерен стоманен пръстен в задната част на тялото.

сгъваем карамбит ножP881 е нож за тактически, спасителни и други ситуации, в които е необходим инструмент със здрав връх и агресивен режещ ръб.

Профилът на острието е хибриден, с отчетливо изразен връх и двойно заточване, което значително увеличава функционалността на ножа. Върхът на острието има плоско заточване, което повишава здравината му.

От друга страна, средната част на острието използва вдлъбнато заточване, което задържа остротата за дълго време и позволява прецизна работа. В долната част на острието има изрязано пространство за пръста (finger choil), което улеснява точното водене на ножа.

Острието с дължина 75 мм е изработено от шведска неръждаема стомана 14C28N, закалена до 58-60 HRC. Благодарение на високата чистота на сплавта, стоманата 14C28N се отличава с висока твърдост, устойчивост на корозия и дълготрайна работна острота.

Острието може да се разгъва с една ръка с помощта на флипер тип отварянето, което улеснява удобната работа както за десничари, така и за левичари. Остриеето лежи на ос със сачмени лагери, осигуряващи плавно и динамично разгъване на ножа.

Ruike P881-W разполага с две заключвания: стандартно Liner-lock и допълнителен механизъм ThumbUp, който действа като основна защита при заключване.

За удобното управление на ножа отговаря профилираната дръжка, изработена от наслоен G10 ламинат с подсилващи вложки от стомана 420.

Дръжката на ножа завършва със стоманен пръстен, който позволява бърза смяна на захвата и използване като средство за удар.

Стоманен клипс позволява ножът да бъде прикрепен към колан, тактическа жилетка или джоб на панталони.

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина