Сгъваем нож Ganzo Firebird F620 – G1

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории ,
Производител Ganzo
Цвят на чиренЗелен
Дължина на острието9,00 cm
Дебелина на острието2,50 mm
Финиш на остриетоЧерна оксидация
Материал на острието440
Материал на ръкохваткатаПолимер
Обща дължина20,05 cm
Тип на лагервтулка
Тип на ножаСгъваем нож
Тип остриеDrop point
Тип отварянеFlipper, Thumb Stud
Тип заключванеLinerlock

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

сгъваем нож ganzoНожът за ежедневна употреба трябва преди всичко да бъде надежден, но също така и естетически добре изработен. Ganzo Firebird F620-G1 не само отговаря на тези условия, но също така се усеща добре в ръката, а пък и цената му е Уааау. Здравата конструкция позволява изпълнението на повечето задачи, което прави продукта подходящ за разнообразна употреба. На първо място, той ще бъде полезен като сгъваем нож за ежедневно носене (EDC), тоест като ежедневен инструмент. Металният клипс позволява удобното му носене. Характерни особености на ножовете Ganzo от серията G620 са частичният вдлъбнат скос, текстурираната дръжка и флипърът за бързо отваряне на острието.

Безопасната употреба на ножа се осигурява чрез liner lock заключалка. Тази система се счита за една от най-надеждните. Отварянето на ножа пък се случва с помощта на бутон за палеца, разположен на клина, или с флипър, който, заедно с лагерния механизъм, позволява бързо отваряне на острието.

Острието е изработено от неръждаема стомана 440, така че няма нужда да се притесняваш особено за поддръжката на ножа. Оптималната закалка придава на стоманата твърдост, устойчивост на износване и позволява лесното ѝ заточване. Ganzo Firebird F620-G1 има острие с вдлъбнат скос. Благодарение на това острието реже ефективно и не се заклещва в материала. Към това добави и малката дебелина на острието, и си осигурен, че това е инструмент с отлични режещи свойства. Черното покритие защитава острието от надрасквания.

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина