Bros 400 мл. Green Power – Спрей репелент за къртици и полевки

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории ,
Производител Bros

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

Bros Green Power спрей за къртици и полевки 400 мл е репелент с натурална формула, който ефективно отблъсква къртици и полевки.

Bros Green Power за къртици и полевки съдържа натурален репелент, който при инжектиране в къртичин тунел ефективно отблъсква вредителите до 2 седмици. Дейността на къртиците и полевките е особено проблематична в градини, спортни съоръжения, алеи и селскостопански парцели. Bros Green Power спреят се прилага в подземни проходи. Той съдържа активни вещества от растителен произход, които под налягане бързо и изцяло запълват системата от подземни тунели. Репелентът се отлага по стените, така че продуктът остава ефективен дори повече от 14 дни. Продуктът е лесен и удобен за употреба – натискането на бутона за спрей освобождава цялото количество агент, който достига пълна ефективност след 24 часа разпределение.

Bros Green Power – силата на природата за отблъскване на къртици и полевки.

Bros Green Power е линия от натурални репеленти срещу насекоми и животни за хора, които не желаят или не могат да използват синтетични репеленти. Всички продукти от серията Bros Green Power за къртици и полевки използват активна съставка от растителен произход, съдържаща гераниол и масло от лавандула. Ефективността им е подобна на популярните синтетични репеленти, предлагани на пазара.

Как да използвате Bros Green Power спрей за къртици и полевки:

Разкрийте входа на тунела, като премахнете горния слой почва. Обърнете спрея с накрайника надолу, след това го поставете на входа на тунела и натиснете бутона на дюзата. Контейнерът ще се изпразни само за няколко минути. За да увеличите ефективността на агента, дупката, в която поставяме спрея, може да бъде запечатана със слой пръст. След инжектиране на агента, отстранете празния контейнер и покрийте входа на тунела с пръст. При увеличена активност на къртиците и полевките, процедурата е препоръчително да се повтаря редовно.

Характеристики на Bros Green Power спрей за къртици и полевки:

  • Натурален репелент за отблъскване на къртици и полевки
  • Дълготраен ефект – до 14 дни
  • Лесно и удобно приложение директно в къртичия тунел
  • Съдържа гераниол и масло от лавандула

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина