Arpol затоплящи стелки за обувки

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории ,
Производител Arpol

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

Затоплящите стелки за обувки Arpol са комплект от 2 еднократни нагревателя, които ще поддържат краката ви приятно топли до 6 часа.

Благодарение на нагревателите Arpol, краката ви ще останат комфортно топли, независимо от околната температура. Затоплящите стелки са отличен избор за спортисти, ловци и хора, които прекарват дълго време на открито през зимата.

Моментално затопляне: Активацията на стелките е лесна – просто ги извадете от опаковката, изчакайте няколко минути и ги поставете в обувките си. При отваряне на опаковката се случва реакция на окисляване на желязото, при която се отделя топлина.

В резултат на това стелките се загряват до 42°C, като средната температура на загряване е 38°C. Използваният агент е без мирис, негорим и хипоалергенен. Стелките могат да бъдат „изключени“, като се блокира достъпа на въздух. За целта просто ги поставете в плик с цип и го затворете плътно.

Не само за спортисти: Най-добра ефективност ще се постигне, ако стелките се поставят възможно най-близо до върха на обувките. Охлаждането на краката обикновено започва от пръстите, които са най-уязвими към измръзване.

Стелките са идеални за различни активности на открито през есента и зимата, поради което са популярни сред скиори, рибари, ловци, мотоциклетисти и планинари.

Указания за употреба:

  • Стелките са еднократни.
  • Не трябва да се режат или пробиват.
  • Не са подходящи за тичане.
  • Не използвайте без чорапи.
  • Не се препоръчват за диабетици, хора с проблеми с кръвообращението, бременни жени, бебета и малки деца.

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина