Тактически химикал Fenix T6 с LED фенер 80 лумена – синя

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории ,
Производител Fenix
Обща дължина14,40 cm
Тегло33,00 g

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

тактически химикалСинята тактическа химикалка Fenix T6 е не само отличен инструмент за писане, но и ефективен инструмент за самоотбрана, оборудван с отделна фенерче с яркост 80 лумена.

Fenix T6 използва германския пълнител Schmidt 635M ISO 12757-2D, така че този уникален инструмент никога няма да ни подведе и при необходимост може да се използва под вода. Пълнителите на марката Schmidt се използват в аерокосмическата индустрия, подводното гмуркане, службите за сигурност и проучванията, което подчертава тяхната изключителна надеждност и качество. Смяната на пълнителя става по класически начин - чрез завъртане на върха на химикалката.

Тактическата химикалка Fenix T6 - надеждна химикалка и EDC фенерче в един инструмент

Корпусът на химикалката е изработен от авиационен алуминий A6061-T6, който е покрит с HA-III синя анодизация с най-висока устойчивост на абразия и надраскване. В долната част на химикалката е използван твърда волфрамова сплав, което прави Fenix T6 подходяща за самоотбрана и тактически приложения. В горната отстранима част на химикалката е прикрепена топка от силициев нитрид, която лесно може да се справи с разбиването на стъкло и не задейства аларма на охранителните врати.

Fenix T6 разполага с клипс с пружинно действие, което улеснява носенето или прикрепването на химикалката към дрехи, багаж или оборудване. В горната секция, освен счупвача на стъкло и клипс, има и микро LED светлина.

Източникът на светлина е малък LED, който в максимален режим осигурява светлинен поток от 80 лумена с обхват от 18 метра. Интерфейсът на фенерчето е минималистичен, контролерът предлага 3 основни режима на работа - висока, средна и ниска, което прави T6 перфектна за ежедневна употреба. Смяната на режимите става с един бутон. Фенерчето се захранва от интегрирана литиево-полимерна батерия с капацитет 100 mAh, зареждаща се през USB-C порт. Фенерчето разполага и с индикатор за нивото на заряда на батерията, което позволява да проверите оставащата мощност с едно натискане на ключа. Възможността за отделяне на модула на фенерчето и поставянето му вертикално или прикрепянето му към раница/дреха позволява да използвате химикалката в същото време.

Индикатори за нивото на заряда на батерията:

  • Непрекъсната зелена светлина: 100-85%
  • Мигаща зелена светлина: 85-50%
  • Непрекъсната червена светлина: 50-25%
  • Мигаща червена светлина: 25-1%

Химикалката T6 е удароустойчива от 1 метър и е с рейтинг IP66, което означава, че може да се използва при всички метеорологични условия.

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина