Тактически химикал Walther TPL с LED – цвят тан

Бърза доставка
Връщане и подмяна
Проверка на пратка
Гарантирано качество
Взимане от наш магазин
при поръчка “взимане на място от наш магазин”, моля изчакайте потвърждение от наш консултант по телефона”

Характеристика

категории ,
Производител Walther
ЦвятTan
Обща дължина15,00 cm
Тегло53,00 g

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

Walther TPL е тактическа химикалка, която освен основната си функция за писане, може да се използва като куботан за самозащита, средство за чупене на стъкла в аварийни ситуации и като резервен източник на светлина с мощност от 70 лумена. Моделът е в пустинен цветови вариант - тан.

Корпусът на Walther TPL е изработен от авиационен алуминий с анодизирано покритие, устойчиво на износване и драскотини (IPX4 водоустойчив стандарт). Достъпът до химикалката става чрез развиване на капачката, която накрая има твърд карбидов пин, позволяващ използването на химикалката за чупене на стъкла и за самозащита чрез удари или натиск върху чувствителни точки.

Walther TPL е идеален като ежедневен инструмент благодарение на вградената Cree XP-E2 LED светлина, която излъчва мощност от 70 лумена с общ обхват до 50 метра. Производителят е заложил на функционалност и простота на използване, като фенерчето има само един режим (100%), който се активира и деактивира чрез завъртане на главата. За захранване могат да се използват батерии AA 1.5V или презареждаеми батерии AAA 1.2V. В зависимост от избраното захранване, времето за работа е 120 или 90 минути.

Walther TPL има свалящ се стоманен клипс за прикрепване към джоб, колан или багаж.

Характеристики:

  • здрава алуминиева конструкция,
  • анодизирано покритие в пустинен цвят,
  • вградено фенерче с мощност 70 лумена,
  • обхват на светлината до 50 м,
  • функция за чупене на стъкла,
  • функция куботан.

Подобни продукти

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина