Cleaver

Cleaver

клийвър форма на остриеCleaver (сечиво или нож за месо) е с правоъгълно, масивно острие, проектирано основно за рязане и цепене на месо и кости. Този тип острие е често използвано в кухнята, но понякога се среща и при по-големи ножове за оцеляване и тактически модели.

Силната и тежка конструкция на cleaver позволява лесно преодоляване на плътни материали, като същевременно предоставя стабилен и контролируем срез.

Предимства:

  • Отлично за цепене и рязане на твърди материали
  • Здрава и стабилна конструкция
  • Подходящо за тежки кухненски и полеви задачи

Недостатъци:

  • Тежко и обемисто острие
  • По-малко подходящо за фини и прецизни задачи
  • Не е удобен за носене и ежедневна употреба извън кухнята

БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

по автомобил

Зареждане...

4 продукта

0
    0
    КОЛИЧКА
    Количката ви е празна.Към Магазина